Gyerekek

Mit szeretsz jobban: tanulni, játszani, vagy a barátokkal tölteni az időt? Bizonyára rájöttél már, hogy az internet erre a háromra egyformán használható.  A Bigyoo.hu oldalai segítenek, hogy biztonságban légy, ha az online térben közlekedsz. Ehhez elég észben tartani pár dolgot, és megfogadni néhány okos jó tanácsot, amiket itt megtalálsz. Biztonságban az Online Térben.

 

Az internet több, mint számítógép. Az internethasználat nem azonos a számítógép használattal, sőt, az internet elérése sem korlátozódik a számítógépekre. Alkalmasak erre a mobiltelefonok, a táblagépek, a játékkonzolok, a legújabb televíziós készülékek, s lassan már a hűtőszekrény is.

Az internetezés több, mint szörfölés. Az internetezés a különféle online tartalmak elérésén túl, mind erőteljesebben az egymás közötti kapcsolattartást is jelenti. Érdemesebb ezért az online kapcsolatok rendszeréről beszélni, s az internet biztonságos használatán túl immár arra törekedni, hogy ez a biztonság az online tér egészére igaz legyen.  Ebben nyújt segítséget információkkal, gyakorlati útmutatókkal, s gyerekbarát online tartalmak minősítő rendszerével – a BIGYOO.

Mit találsz az oldalon?

A Bigyoo-Bot  jótanácsait, néhány megfogadásra érdemes szabályt, továbbá 90-nél több oldalt, ahol kedvedre böngészhetsz. A klasszikus weboldalak biztonságosak, a közösségi oldalakat csak szüleiddel együtt használd! Emellett a tájékozódásban hasznos linkek  segítenek.