Munkásszállás Budapest területén is!

Munkásszállás Budapest körzetében: miért?

A munka befolyásolja a mindennapi életünket egy bizonyos idő után. Amikor az ember elkezdi a dolgozók életét élni, fontos lesz számára a megfelelő munkahely felkutatása, mely mint anyagilag, s helyileg is megfelel az elképzeléseinek az adott munkaterületen. Nos, sajnos sokszor vannak kis bukkanók munkakeresésben és a legtöbb esetben a munkahely elhelyezkedése tud problémákkal járni. Itt kerülnek képbe a munkásszállók.
Sokan utaznak a fővárosba vidékről. Ne csoda, hogy sok munkásszállás Budapest területén is fellelhető emiatt, hiszen sokkal több cég, nagyvállalat kínál lehetőséget dolgozói számára, mint például vidéken, így rengetegen hagyják el otthonukat egy jó munkahely reményében. Sajnos, sokan nem bírják fizikailag és szellemileg (vagy éppenséggel anyagiakban nem éri meg), hogy több órán át utazniuk kell a munkahelyükre. Ennek megoldásában nyújtanak segítséget a munkásszállások Budapest területén is.

Munkásszállás Budapest városában és kornyékén

Sokszor átmeneti megoldás vagy pedig egy ugródeszka is lehet ez az ember életében, mert bár munkásszállókról van szó, sokan nem csak emiatt vannak jelen helyeken. Magánéleti történések részben vagy egészben indukálhatják a helyzetet, ugyanis Sokan családi okokból vannak munkásszállókon.  Azután kerültek munkásszállókra, hogy elváltak, vagy éppen fiatalok is megjelennek pályájuk legelején. Sokan átmeneti megoldásnak szánják, ugyanis manapság a Budapesti albérletek árának határa a csillagos ég és sok pályakezdő fiatal nem engedheti meg magának a bérlést, főleg, ha nem tud támogatásban részesülni.
Sok munkásszálló lehetősége megnyílik Budapesten ezeknek az embereknek. Erről néznénk meg jelenleg pár példát. 

munkasszallas-budapest_pic2

Munkásszállás Budapest területén: Budapest, Botel hotel

Ennek a budapesti munkásszállónak az ára 4200 FT-tól indul.
A munkásszállás Budapest déli részén található, a Duna egyik mellékágában, a városközpont közelében. A szálló könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A természetvédelmi övezetnek nyilvánított környezet rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára, akik itt szeretnének megszállni. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolást is biztosítanak.
Két ágyas, saját fürdőszobás szobák berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képzik a munkásszállón. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Továbbá ingyenes WIFIt is biztosítanak a Botel hotelben.

Munkásszállás Budapest területén: Budapest, Griff Junior

A szálló a főváros budai oldalán, a XI. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében helyezkedik el, így jó közlekedési lehetőséget nyújt.  Az M1-es és az M7-es autópályákról könnyedén megközelíthető a munkásszálló. Busz- és villamosmegálló is található a közelben. Ugyan a munkásszállás Budapest belvárosában található, az ára mégis már 4200 pedig FT-tól indul.
A két és három ágyas szobákban található hűtőszekrény, televízió, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű és ágyneműhuzat is. Sütni, főzni, illetve ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet. Ruhák mosásához automata mosógépeket, továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak.

Munkásszállás Budapest területén: Róna Hotel Zuglóban

4700 FT-tól elérhető a szállás 1 és 4 nap között. Az ár magába foglalja a napi takarítást és két hetente az ágynemű cserét. Az árak bruttó árak, az IFA-t nem tartalmazzák! Megszakított hosszútávú foglalás esetén napi 2.500 Ft/szoba fenntartási költséget számolnak fel.
Szobák felszereltsége felszereltek és tiszták. Ágy, TV és zárható szekrény található bennük. Bérelhetők apartman szobák, melyek felszereltsége: ágy, TV zárható szekrény, hűtő, fürdő és WC. Szintenként és nemenként elkülönített fürdők, WC, teakonyha és étkező van. Az épületben egy társalgó van TV-vel.
Az épület egész területén WIFI hálózat biztosított. Díj ellenében mosó és szárítógép használható.

Munkásszállás Budapest területén: Budapest, Ventura hotel

A munkásszállás Budapest XI. kerületében, Újbuda városközpont közelében található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Ára már 4700 Ft-tól elérhető.
Két, három és négyágyas szobák állnak rendelkezésre. Ezek saját fürdőszobás szobák, melyek berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képezik. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak.

Munkásszállás Budapest területén: Budapest, Soroksári út

A leggazdaságosabb ez a választás, már 4400 FT-tól elérhető a következő szálláshely. A munkásszállás Budapest belvárosához közel a IX. Kerületben, a Soroksári úton található. Az újonnan és igényesen kialakított, tágas, világos szobákban a pihenés minden dolgozó számára biztosított. Két és három ágyas szobákkal várják vendégeiket. Minden szobában található hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű és ágyneműhuzat, TV. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre. Továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak az itt megszálló vendégeiknek.

munkasszallas-budapest_pic3

Miért próbálj szerencsét a munkásszállás Budapest környéki opcióival?

Fontos, hogy napjainkban támogassuk a messziről érkező új munkaerőt, így sok munkásszállás Budapest területén lehetőséget biztosít erre. Ha nem is hosszútávra gondolkodik az ember, csupán kis időre, arra teljesen megfelelő. Sokszor akadnak kellemetlen sztereotípiák a munkásszállókról, azonban kellemeset is lehet csalódni a szállók nyújtotta lehetőségekben. Ezért fontos, hogy a szállások iránt érdeklődők meggondolják a Budapest környékén található munkásszállók lehetőségét.